Gıda ürününün raf ömrünü belirleyen en önemli parametredir. Nem Tayininden farklıdır!
Gıda ürününün raf ömrünü belirleyen en önemli parametredir. Nem Tayininden farklıdır!
Su aktivitesi aynı zamanda ;
WATERLAB Su Aktivitesi Cihazı ;
Cihaz Gıda Ürünlerinde Su aktivitesi ölçümü (aw) için özel dizayn edilmiştir. ISO 21807: 2004 ve sonraki 18787’ye tam uyumlu gerçek ölçüm metoduna sahiptir !.
Cihaz Gıda ürünlerinin Raf ömrü çalışmalarına uygun ( belirleyen) özel bir software’e sahiptir! Son nesil renkli 7 inch dokunmatik ekran ” ile Kolay iş akışı yönetimi için açılır pencereli ve uyarı sistemli kullanıcı dostu yazılıma sahiptir.
Harici bir bilgisayara bağlantı ve mobil bellek desteğine veri indirmek için USB çıkışları ile donatılmıştır. Yerel ağlara ve uzaktan kumandaya bağlantı için Wi-Fi işlevselliği ile donatılmıştır.
Bilgi depolama, grafik üretme, operatör adını kaydetme, vb. Sayesinde veri yönetiminde tam esneklik ….
Ölçüm aralığı: 0,030 ila 1,000 aw
Doğruluk: + 25 ° C’de ± 0.003 aw
Tekrarlanabilirlik (standart sapma): ± 0.001 aw
Kalibrasyon: altı noktada (0.250 – 0.500 – 0.760 – 0.920 – 0.984 – 1.000)
Denge / ölçüm süreleri: <5 dakika (Dengede, gerçek ve son, yaklaşık DEĞİL !)
Prob sensörü: çiğlenme noktası (çiğlenme noktası) – (ISO 21807: 2004 ve sonraki 21787’nin gerektirdiği sensör)